Sekelskiftesdagarna

Den 9-11 augusti 2024 är det återigen dags att dra tillbaka tiden till förra sekelskiftet och uppleva Marstrand som havskurort. Baderskor, kungar, bilar, marknader, teaterföreställningar, stjärnbåtar, orkestrar och mycket mycket mer är på plats för att förvandla Marstrand till något magiskt som bara fanns förr i tiden.

Kom gärna uppklädd i sekelskifteskläder. Välj en roll du gillar, t.ex. sillfiskare, fin dam, torggumma, matros eller herre i hög hatt. Upplev den speciella känslan att vara klädd i tidsenliga kläder på Marstrand under dessa dagar.


Sekelskiftesdagarna är ett härligt folklustspel, där besökarna bidrar till stämningen. Mer än 300 artister underhåller. Det är musiker, skådespelare, dansare, sångare, seglare, guider, en kung med adjutant, en sagoberättare och en trollkonstnär för att nämna några. Till detta kommer alla de entusiaster som kommer år efter år, en del i vackra kläder och ståtliga uniformer eller folkdräkt och andra i trasor, som Lus-Anna.

Sekelskiftesdagarna drivs sedan 2015 av en Ideell förening vid namn ”Sekelskiftesdagarna i Marstrand ideella förening”. Vill du bli medlem i vår förening och genom ditt medlemskap stödja och medverka till att Sekelskiftesdagarna blir ett långsiktigt hållbart och i framtiden ännu bättre evenemang så kan du för 200 kronor välja att bli medlem

Du kan även betala via Swish: 123 63 286 29
eller Bankgiro: 695-8813

Glöm inte följa oss på Facebook för planering, uppdatering och minnen, ”Sekelskiftesdagarna på Marstrand”.

Vi ses på Marstrandsön 9-11 augusti 2024!


Ser mer från tidigare Sekelskiftesdagar


Du kan även följa oss på instagram

sv_SESvenska